MÄSSA & MONTER

VÄLJ PRODUKT:

ALLT OCH LITE TILL FÖR ETT LYCKAT EVENT PÅ MÄSSAN!

Åtta45 Tryckeri Mässa monter utställning skyltmaterial
Spelmässa, trädgårdsmässa, båtmässa, eller inredningsmässa? Ska du tänka olika om det är en branschmässa eller en mässa som är öppen för allmänheten? En mässa ger dig möjlighet att leta efter nya samarbetspartners, nätverka och hålla koll på senaste nytt i din bransch.

Åtta45 Tryckeri Mässa monter utställning skyltmaterial

Detta är ett perfekt tillfälle för dig att marknadsföra din tjänst eller produkt. Se till att planera ordentligt för att optimera utkomsten av ditt event!

VI HAR PRISVÄRDA ERBJUDANDEN PÅ MÄSSMATERIAL

Hur kan man sticka ut ur mängden och locka fler besökare? Som totalleverantör av mässmaterial och ser vi till att du inte missar något. Vi har en massa bra idéer på lager som vi gärna delar med oss av. Använd vårt kunnande och stora kapacitet! Om du låter oss ta fram allt till din mässa kan du lugnt luta dig tillbaka och spara både tid och pengar!

TRYCKSAKER FÖR MÄSSOR OCH EVENEMANG

Utöver den utrustning som behövs för att utforma själva montern kommer du säkerligen att behöva olika former av presentationsmaterial att kunna erbjuda besökare och potentiella kunder på mässan. Tillsammans med dig tar vi fram passande flygblad, broschyrer eller andra produkter som besökaren kan ta med sig och därigenom minnas just ditt företag och vad du erbjuder. Passa gärna på att fylla på lagret av visitkort när ni ändå är i farten.


VÅRA SMARTA LÖSNINGAR HJÄLPER DIG LYCKAS PÅ MÄSSAN

Kontakta Sara Sjöberg på 08-553 348 83
eller sara.sjoberg@atta45.se så hjälper hon dig!


Åtta45 Tryckeri Mässa tips monter utställning skyltmaterial

SKAPA EN MÄSSMONTER SOM ÖVERTYGAR

På en mässa är det för det mesta stor konkurrens om uppmärksamheten. Beroende på vilken bransch du arbetar i kan det i vissa fall behövas unika grepp för att nå ut, medan det i andra räcker med en enkel mässvägg och ett par rollups för att du ska synas.

För att göra det enklare för dig att hitta passande lösningar har vi sammanställt 40 tips inför när du ska ställa ut på mässa i ett dokument på 24 sidor. Ta del av alla tipsen och ladda hem dokumentet:

Ladda ner artikel
E-postadress