En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Gratis: 40 tips till er inför att ställa ut på mässa

40 tips till mässa Åtta45 Print Storformat Display Tryckeri
It’s Showtime!

En mässa är perfekt för att leta efter nya samarbetspartners, nätverka och hålla koll på senaste nytt i din bransch. Vad bör du tänka inför mässan? Hur sticker du ut ur mängden och lockar fler besökare till din monter?

Ställ ut på mässa

Vi har samlat 40 Tips inför att ställa ut på mässa i ett dokument på 24 sidor. Ta del av alla tipsen och ladda hem dokumentet gratis – du hittar länken längst ner på sidan.

Här följer några smakprov:

Tips #6

Gör en checklista för allt som måste göras och allt material som ska med. Spara den till nästa mässa så går det mycket snabbare att planera nästa gång.

Tips #13

Tydliggör målen för alla som är involverade i planeringen och genomförandet av ert mässdeltagande. Var tydlig med målet. Målet är utgångspunkten för strategin och upplägget av mässdeltagandet. Vad fungerade bra vid förra deltagandet, vad kan göras bättre? Vilka mål vill man uppnå? Exempel på mål kan vara att träffa branschen, profilera företaget, möta nya kunder/kontakter, försäljning, visa produkter, träffa nya samarbetspartners, skriva avtal, testa produkter, presentera nyheter, möta pressen.

Tips #15

Välj ditt budskap med omsorg. Du har kort tid på dig att fånga besökarens uppmärksamhet. Det är därför viktigt att inte kommunicera för många budskap. Utgå ifrån mål och målgrupp och välj ditt huvudbudskap utifrån det. Kommunicera detta tydligt. Ditt budskap kommer att konkurrera med en massa andra budskap. Försök att hitta ett grepp som gör att du sticker ut.

Tips #26

Ordna marknadsföringsmaterial att dela ut på mässan. Samarbeta med andra företag som kan kopplas ihop med era produkter eller tjänster och dela ut give-aways som bekostas av någon annan men vill vara med och exponeras i er monter.

 

– Vill ni ha hela PDFen med alla 40 tips till mässa?
Tryck här och sänd ett mail till oss så skickar vi den!

 

Åtta45 tryckeri logo

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.