En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Sänk dina portokostnader!

Portooptimering är en ganska enkel sak

Om du som privatperson skickar ett vykort så kostar ett frimärke vad det kostar – det går inte att pruta på. Men företag och organisationer kan faktiskt få mycket billigare porto genom portooptimering. En leverantör kan få till bra portoavtal genom samköp och samarbeten med olika operatörer samt genom att sortera och packa försändelserna på det sätt som blir allra billigast att skicka i det aktuella fallet. Från leverantörens håll blir det en mer komplex hantering, men för kund och mottagare märks ingen egentlig skillnad.

Besparing på omkring 10–20 procent

Tack vare portooptimering kan våra kunder ofta göra en besparing på omkring 10–20 procent. Om vi tar ett exempel: Du har en tidskrift som kostar tre, fyra kronor per exemplar att skicka. Vi hjälper dig med portooptimering, vilket ger dig en besparing på hela 40 öre per exemplar genom att vi packar optimalt och skickar med ett förmånligt avtal med Morgonpost.

Vi samarbetar med 21 grams

En av våra kunder är ett förbund som skickar ut sitt magasin fyra gånger om året till medlemmarna. Genom att använda sig av portooptimering sparar de 30 000 kronor om året, en annan kund flera hundra tusen per år.

Åtta.45 samarbetar med 21 Grams som har ledande program för portooptimering och mycket förmånliga portoavtal. Genom det partnerskapet kan vi hjälpa våra kunder att sänka sina kostnader rejält.

Det finns ju trots allt roligare saker än porto att lägga pengar på.

Kontakta oss för mer information:


Anders Näslund
070-631 40 07
anders.naslund@atta45.se

 

Åtta.45 Tryckeri Logotype

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.