VÄLKOMMEN
TILL ETT
MODERNT
TRYCKERI

VI ÄR ETT AV SVERIGES
STÖRSTA TRYCKERIER

Åtta.45 Tryckeri Sverige

ÅTTA.45 Tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika tryckeriföretag. Vi har idag tryckproduktion på 5 orter och försäljningskontor på 9 orter runt om i landet. Totalt är vi ca 220 medarbetare och omsätter ca 350 miljoner.

ETT FÖRETAG I FRAMKANTEN
AV UTVECKLINGEN

Åtta45 Tryckeri tryck offset digitaltryck
Vår nybyggda produktionsanläggning i Järfälla är modernast i Norden och fylld med den senaste tekniken för att framställa tryck. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag.

EN PARTNER SOM
LÖSER ALLA DINA BEHOV AV
PRODUKTER OCH TJÄNSTER INOM TRYCK

Åtta45 Tryckeri tryck offset digitaltryck

Vi är specialister på tidskrifter, årsredovisningar, butiksmaterial, kataloger och DM/DR. Vi erbjuder allt inom tryck såsom flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar – oavsett vad du behöver så producerar vi det.

Om ni behöver hjälp med tryckoriginal så har vi en ateljé, fotograf och fotostudio. Vi kan hjälpa er med allt från idé till trycksak.

HOS OSS SLUTAR ALDRIG
MILJÖARBETET ATT VÄXA


Åtta45 Tryckeri tryck offset digitaltryck


Vi är det första tryckeriet i Sverige som fick licens att Svanen-märka trycksaker. Således har vi licensnr: 3041 0001. Mer information om vårt ihärdiga miljöarbete hittar du HÄR.

AUTOGRAF – EN SKRÄDDARSYDD
E-HANDEL FÖR TRYCKSAKER


Autograf Åtta45 Tryckeri E-Handel


Autograf är en e-handel för trycksaker som förenklar din vardag. Du en bättre överblick över ditt kontorsmaterial och möjlighet till att beställa och utforma ditt material 24/7. Med en anpassad struktur hittar du enkelt produkter. Smarta layoutmallar ger dig möjlighet att skapa original snabbt med er grafiska profil.

VI HAR MODERNA LÖSNINGAR
FÖR LAGER OCH DISTRIBUTION


Åtta45 Tryckeri tryck offset digitaltryck


Oavsett om det är trycksaker som vi producerar åt dig eller hela företagets sortiment av marknadsmaterial – vi har en enorm lagerkapacitet och inarbetad logistikhantering. Vi arbetar med samtliga aktörer inom spedition och du får full koll på dina leveranser via Logtrade.

VI GER DIG TRYCKEKONOMI

Åtta45 Tryckeri Erik Mauritzon

Vi har långa relationer med våra kunder som återkommer år efter år. En del av förklaringen hittar man i våra ledord: Omhändertagande, noggrannhet, utförande, kvalitet, leverans och pris.

Med en unik företagskultur arbetar vi för helheten och inte tvärtom. Ett vinnande lag är beroende av allas insatser. Här tar alla ansvar för sin insats med fokus på kunden. Vi ger helt enkelt allt för att bästa möjliga slutresultat ska uppnås – vid varje uppdrag.

Sammantaget får våra kunder något som vi kallar för TRYCKEKONOMI.