Offsettryck

Vi erbjuder offsettryck av högsta kvalitet.

Offsettryck har länge varit den självklara trycktekniken när man ska trycka stora upplagor. Vi är en av Sveriges största anläggningar för just offsettryck och kan erbjuda snabb leverans och toppkvalitet även om du skulle behöva rejäla upplagor på kort tid.

Vi levererar till ett flertal större kunder som regelbundet beställer stora volymer. Tack vare vår stora kapacitet och effektiva logistikavdelning ser vi till att allt produceras i tid och distribueras på det sätt som önskas.


Fördelar med offsettryck.

Offsettryck ger fortfarande oslagbar kvalitet på trycket och är mycket flexibelt när det kommer till valet av papperskvalitet.

En annan stor fördel är att kostnaden per exemplar sjunker ju större upplagor du väljer att trycka. Då förlagorna endast behöver tillverkas en gång kommer man upp i en mycket hög produktionshastighet som gör att tusentals exemplar kan tryckas på kort tid.


Vad är offsettryck?

Kort förklarat så är offsettryck en tryckteknik där man producerar tryckplåtar för varje sida som ska tryckas, till skillnad från digitaltryck som snarare fungerar som en slags skrivare. Tryckplåtarna vid offsettryck kan sedan användas för att trycka upp ett stort antal exemplar i hög hastighet.

Trycktekniken har oslagbar precision och det är möjligt att trycka på de flesta typer av medier. Med offsetteknik kan vi exempelvis erbjuda kataloger, kuvert, böcker och mycket mer.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om de produkter vi kan erbjuda.

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.