En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Nytt nummer av Åtta.45 Magasin – ute nu!

Åtta.45 Magasin nr 2 2021
Ännu ett fullmatat nummer från oss på Åtta.45 Tryckeri

Åtta.45 Magasin är vår kundtidning som kommer ut två gånger, en gång på hösten och en på våren. Här får du ta del av vad som händer i vår verksamhet och hur våra kunder arbetar.

 

Åtta.45 Magasin nr 2 2021

Nu lanserar vi en kraftfull plattform för all er kundkommunikation. Läs om hur ni kan kombinera kanaler för att uppnå bättre effekt av era kampanjer – med Åtta.45 Inspire.

 

Åtta.45 Magasin nr 2 2021

I detta nummer berättar vi om hur Naturskyddsföreningen framgångsrikt fått sin kampanj ”Operation rädda bina” att gro och dofta i trädgårdar runt om i landet. I sin lustfyllda kampanj för bin och pollinatörer vänder sig Sveriges största miljöorganisation till både makthavare och medborgare.

 

Åtta.45 Magasin nr 2 2021

Arvid Nilsson är skruv- och bultfabriken som producerat allt inom fästelement i över hundra år. Här berättar vi om deras prisbelönta miljöbox tillverkad i kartong från den svenska skogsindustrin. Vidare kan ni läsa om Scandinavian Resort och Högfjällshotellet som erbjuder en fjällvärld full av upplevelser med backarna endast ett kliv utanför dörren. Läs hur deras besökare kan föreviga sina minnen med hjälp av vår onlinetjänst ”Fjällpostern”.

Åtta.45 Magasin nr 2 2021

Vårt skrå är ett av de äldsta med 600 års historia sedan Gutenbergs revolutionerande tryckpress. Detta nummer har en bilaga i form av ”Carta Marina” – en av de äldsta trycksakerna skapad av en svensk.

Trevlig läsning!

//Red.

 

PS: Vill du ha en tidning? Skicka ett mail till Lennart Hannu med din postadress så skickar jag ett exemplar till dig.

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.