En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Nytt försäljningskontor i Borås

Åtta45 Borås Print & Media Tryckeri

Nu öppnar vi ytterligare ett kontor i Västra Götaland. Idag slår vi upp dörrarna till Skaraborgsvägen 21, geografiskt beläget i Wiskadalsområdet i Borås.

 

Säg hej till våra nya kollegor i Borås! Kontoret ligger centralt och vackert beläget vid Viskan i en fin industrifastighet anno 1887. Här i Wiskadal möts ni av en bred kompetens och lång erfarenhet av trycksaker.

Till och börja med så kommer tre personer att bemanna kontoret. Om ni har vägarna förbi Skaraborgsvägen 21 så kan ni träffa på Glenn Bergman, som arbetar med försäljning. Vidare möts ni av också av Karin Johansson och Niclas Nilsson, som båda arbetar med projektledning. Samtliga tre har tidigare arbetat på Eskils tryckeri.

Åtta45 Borås Print & Media Tryckeri Glenn Bergman Karin Johansson Niclas Nilsson

Vi frågade Glenn Bergman om hans nya roll på Åtta45:
– Jag har arbetat 36 år i den grafiska branschen men aldrig arbetat i ett så stort bolag och med sådan bredd som Åtta45. Det lockade mig, samtidigt som utmaningen att starta nytt kontor i Borås känns väldigt spännande! Inte ofta man får vara med om en uppstart i en ny stad för ett bolag, säger Glenn.

Karin Johansson har varit anställd på Åtta45 sedan i slutet av november och börjar känna sig hemma:
– Jag var beredd på att det skulle bli en utmaning att lära sig ett nytt ordersystem, särskilt på distans, men jag tycker ändå att jag har blivit ganska bra kompis med Printvis och lyckas få ut både offert och order. På frågan om hon har börjat känna igen ett och annat ansikte svarar hon:
– Ansiktsminnet är det väl inget fel på, men att komma ihåg vad folk heter är en annan femma.

Niclas Nilsson instämmer med Karin:
– Det här med att komma ihåg namn till varje nytt ansikte är i sig en utmaning. Men det är roligt att lära känna företaget med dess strukturer och arbetssätt. Nu är man laddad att skapa order samt serva och bygga bra kundrelationer, säger Niclas.

 

Åtta45 Borås Print & Media Tryckeri

 

Vi ställer frågan till Patrik Kornerup, försäljnings- och marknadschef på Åtta45: Vad är visionen med kontoret i Borås?
– Satsningen är en kombination av vår fortsatta expansion och vår ambition att förstärka vår närvaro geografisk i Borås med omnejd. Genom lokal fysisk närvaro kommer vi kunna förstärka vår servicegrad ytterligare samtidigt som vi ges möjlighet att presentera vårt breda erbjudande till allt fler kunder, säger Patrik.

Du är väl förresten välbekant med orten och omnejden?
Jodå, Borås ligger mig väldigt varmt om hjärtat då jag född och uppväxt i staden. Stolt Boråsare som försvarar staden från dess rykte om att det alltid regnar (även om det många gånger stämmer). Kan många gånger sakna Borås men nu har jag ännu en anledning att få besöka staden mer frekvent.

 

Vi hälsar Glenn, Karin och Niclas varmt välkomna till Åtta45. Tillsammans med gänget i Alingsås, skapas nu förutsättningar för att placera Åtta45 på den grafiska kartan i Västra Götaland.

 

Åtta45 logo 300pix

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.