En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Morgonstund har guld och nyttig kunskap i mun

Idag började vi tidigt med Företagarfrukost i regi av Järfälla Kommun.

 

Åtta45 stod värd för eventet då ett piggt gäng från det lokala näringslivet dök upp här på Bruttovägen. Här träffades deltagare över en frukostmacka och välsmakande kaffe för att få information om hur man kan effektivisera sin användning av energi.

Energiexperten Daniel Gustafsson från Raksystems föreläste om hur de arbetar med rådgivning inom energioptimering. Han berättade om hur företag genom en mängd olika åtgärder kan få ner energianvändningen i verksamheten.

 

Åtta45 har under hösten tillsammans med Daniel och Raksystems genomfört en energioptimering. Efter utredning och kartläggning har energibesparande åtgärder tagits i vår produktionsanläggning. Resultatet av åtgärderna är välkomna med tanke på den rådande situationen på elmarknaden.

Initiativet för att få ner energiförbrukning kommer från Järfälla Kommun. Det är Näringslivsavdelningen och Miljöstrategiska enheten som arbetar med detta och erbjuder sitt stöd till företagare i kommunen. Är ni företagare i kommunen och har frågor om rådgivning med energioptimering? Då kan ni exempelvis kontakta Olof Kallstenius, Miljöstrategiska enheten på Järfälla Kommun.

 

Eventet avslutades med en rundvandring i Sveriges största produktionsanläggning för print tillsammans med vår produktionschef Tomas Reinhed.

Vi på Åtta45 tackar för en givande morgon med nätverkande och nyttig föreläsning.

 

Åtta45 logo 300pix

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.