Tryckeri i Linköping
vi löser alla era behov av
print och trycksaker

Välkommen till ett modernt tryckeri i Linköping

Åtta45 producerar allt inom trycksaker och kommunikationsmaterial. Se till att kommunicera framgångsriktgenom att skapa imponerande och minnesvärda trycksaker som verkligen sticker ut. Men vi erbjuder mer än bara tryckning. Vi finns vid din sida genom hela processen, från idé och design till packning och plock, plastning och kuvertering, adressering, portooptimering, lagerhållning och distribution – vi tar hand om allt!

Vi har en stor erfarenhet av print och kommunikation.

När du väljer Åtta45 kan du känna trygghet. Vi använder oss av toppmodern tryckteknik och har strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att varje trycksak överträffar dina förväntningar. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet av varje steg i processen.

Vi förstår och arbetar för era unika behov och mål

Åtta45 tryckeri print

Vi är stolta över vårt skrå. Våra medarbetare ger personlig service med en förståelse för era unika behov och mål. Vi kan arbeta tätt med dig för att förverkliga din vision och ge råd längs vägen.

Vi levererar alltid högsta kvalitet – i tid!

Att leverera högkvalitativa trycksaker är alltid fokus för oss men vi förstår också vikten av tid och deadlines. Vi strävar alltid efter att leverera dina trycksaker i tid och inom de avtalade ramar. Med vår stora och rutinerade avdelning för logistik och distribution kan du vara säker på att dina trycksaker når rätt destination i rätt tid.

Varför heter vi Åtta45?

Det är en fråga som vi ofta får. Så varför heter ett av Sveriges största grafiska företag Åtta45?

Förklaringen är enkel. Namnet speglar företagets fulla fokus – våra kunders uppdrag. Varje arbetsdag prick klockan 08.45 har vi produktionsmöte. Då samlas alla projektledare och produktionsledning för att gå igenom dagens samtliga produktioner. Mötet skapar överblick och full kontroll över de hundratals uppdrag som varje dag passerar genom vår maskinpark.

Kvart i nio planeras och garanteras våra kunders leveranser – varje dag! Namnet speglar alltså våra produktionsrutiner. Företagets egen ryggrad och DNA.

Varmt välkommen till Åtta45

– Print & Media Partner

 

Vill du ha pris på en trycksak? Skicka in din förfrågan nedan i formuläret.

Några exempel på vår produktion

Fler än 430 redaktörer
kan inte ha fel.

Vi är Sveriges största tidskriftstryckeri.
Låt oss hjälpa din tidskrift att lyckas.
Fråga om offert idag!
Offertförfrågan

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Till E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Aktuellt på Åtta45

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.