VÄLKOMMEN TILL
ÅTTA.45 TRYCKERI I ALINGSÅS

Din partner inom tryck i Göteborg och Västra Götaland

KONTAKTA OSS IDAG:

Ylva Carlén

Ylva Carlén

Platschef/Projektledning

Skicka e-post

010-10 22 705

Lindy Malm

Lindy Malm

Inhouse/Planering

Skicka e-post

010-10 22 716

Catarina Salkvist

Catarina Salkvist

Inhouse/Print

Skicka e-post

010-10 22 711

Maria Andersson

Maria Andersson

Inhouse/Print

Skicka e-post

010-10 22 718

ETT TRYCKERI NÄRA GÖTEBORG SOM
LÖSER ALLA DINA TRYCKSAKSBEHOV.

ÅTTA.45 TRYCKERI är ett av Sveriges största och mest framgångsrika tryckeriföretag. Om du letar efter ett tryckeri i Göteborg med omnejd så har du kommit rätt. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag.

Åtta.45 Infomedia
TRYCKPRESSARNA ÄR VÅR RYGGRAD
Våra tryckpressar är igång hela dagarna från tidig morgon till sen kväll. Här trycker vi traditionella trycksaker som reklambroschyrer, kuvert, brevpapper & visitkort men också införsäljningsmaterial till butiker i form av orderblock, prisskyltar, hyllvippor, mobiler, receptfoldrar, rabattkuponger, affischer, tygvepor, rollups, skyltställ för utomhusbruk och wellpappställ. Vi producerar också en mängd tidskrifter varje år åt den offentliga sektorn, föreningar och företag.


Åtta.45 Infomedia


VI HJÄLPER DIG MED ORIGINAL
Att producera original från befintliga mallar eller grafiska profiler är något som vi gör dagligen. Exempelvis när en strategisk kommunikationsbyrå har tagit fram alla grunder och pekat ut vägen ser vi till att följa dessa guidelines när det kommer till produktion av löpande material. Med stort engagemang och tekniskt kunnande ser vi till att processen för er som kund blir så enkel som möjlig. Vi tar fram original som är anpassade till print, storformat med mera och kunskapen kring prepress är en viktig nyckel i processen för att ge bästa möjliga förutsättningar till ett bra slutresultat.
MEDIABANK
Att bygga upp en egen mediabank innebär att ni med bara några klick kan distribuera material till olika typer av mottagare – snabbt, enkelt och effektivt. Ni kan samla in material från både interna och externa användare och vid uppladdning kan man exempelvis kräva att metadata matas in till objektet som laddas upp. Det sparar tid och höjer kvaliteten och värdet på din bild- och mediadatabas.
Åtta.45 Infomedia

VÄLKOMMEN TILL ÅTTA.45 TRYCKERI

– Din partner inom tryck i Göteborg och Västra Götaland.

Telefon
010-10 22 700

Adress
Metallgatan 2-4
441 32 Alingsås

VÅRA ICC-PROFILER

Tryck här för att ladda hem.
(version: januari 2018)

LÄMNA MATERIAL
TILL TRYCK!

Länk till kundcenter.

NYHETER OCH KUNSKAP

VI TILLVERKAR SKYDDSUTRUSTNING MOT SMITTSPRIDNINGEN AV COVID-19

Publicerad

– FRAMFLYTTAT! –
FRUKOSTMÖTE OM KLIMATKOMPENSATION

Publicerad

HISTORIERNA BAKOM NÅGRA AV HISTORIENS MEST IKONISKA LOGOTYPER

Publicerad