Trycksaker till din bostadsrättsförening

Här beställer du snabbt ett proffsigt tryck av årsredovisning, något som medlemmarna kommer att uppskatta. Här finns de flesta typer av skyltar till er fastighet, tryck av infoblad, anslag och kuvert.

Allt inom tryck för er BRF

Dags att printa ut årsredovisningen? Drar du dig också för att köra ut den på din gamla skrivare? Att göra slut på dyra färg toners och dessutom blir det fula streck här och där. Eller skriver någon ut det i smyg på jobbet – med samma dåliga resultat plus ett stukat samvete.

Vi har förstått att många bostadsrättsföreningar kan ha svårigheter med att på ett smidigt och tryggt sätt beställa tryckt material till föreningen. Det kan vara allt från årsredovisningen till informationsskyltar av olika slag. Eller varför inte inbjudan till föreningsstämman.

Vi på Åtta.45 Tryckeri tagit fram en enkel och lätthanterlig beställningsfunktion som helt riktar sig till er. Här beställer ni snabbt ett proffsigt tryck av årsredovisning, något som medlemmarna kommer att uppskatta. Här hittar ni de flesta typer av skyltar till er fastighet, tryck av infoblad, anslag och kuvert.

Tveka inte att höra av er till oss när ni behöver trycka årsredovisning, olika skyltar till soprum, skyltar till trappuppgången, skyltar till återvinning eller skyltar till parkering.

Ni beställer enkelt och smidigt här i BRF-portalen i Åtta.45 E-butik.

Frågor? Vi hjälper dig snabbt!

08-55 77 36 00 ebutiken.support@atta45.se