TRYCK AV REKLAM, INFORMATIONS- &
MARKNADSMATERIAL

VÄLJ PRODUKT:

VILKEN TYP AV TRYCKSAK VILL DU HA HJÄLP MED?


VÅR KÄRNVERKSAMHET ÄR ARKTRYCK
Vi är landets största arktryckeri med en enorm kapacitet. Vårt tryckeri i Stockholm ser till att jobben blir klara på utsatt tid med ett högkvalitativt resultat. Detta innebär leveranstrygghet och mindre frustration för dig. Vi ekonomiska format som kan spara 10-15% av dina tryckkostnader jämfört med andra vanliga tryckerier.

TRYCKSAKER FÖR ALLA BEHOV
Flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar – oavsett vilka trycksaker du behöver beställa kan du vara säker på att vi har det. Med en omfattande erfarenhet inom allt från reklamtrycksaker för butik till trycksaker för mässor är du välkommen att använda dig av vår erfarenhet och våra idéer. Vi erbjuder även omfattande helhetslösningar där vi sköter allt från original till trycksak.

HÖG SERVICE
Med hög leveranssäkerhet och ett brett sortiment av produkter kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss för dina trycksaker. Du får kort sagt ett riktigt bra resultat klart i tid till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. Rätt. Lätt. Smart!

"Vår trycksaksproduktion har ett stort flöde och kräver intelligenta logistiksystem för samtryck"

"Åtta.45 är en trygg partner. Trycket ser alltid bra ut och kommer på utlovad tid."