REFERENSER FÖR ÅTTA.45 TRYCKERI

Våra kunder finns inom alla möjliga branscher.

"Vår trycksaksproduktion har ett stort flöde och kräver intelligenta logistiksystem för samtryck"

"Åtta.45 är en trygg partner. Trycket ser alltid bra ut och kommer på utlovad tid."

"Våra kataloger produceras med hjälp av automatiserade mallar vilket gör att vi kommer i tryck på hälften av tiden"

"Samspelet mellan våra 120 butiker och Åtta.45 Tryckeris beställningssystem spar tid och pengar åt oss varje dag"

Menigo

Att producera kataloger på 300 sidor med 5.800 artiklar kan vara tungjobbat och tyvärr har regeln varit att när katalogen väl kommer ut känns trycksaken nästan lite inaktuell. I tätt samarbete med Åtta.45 Tryckeri skapades skräddarsydda, automatiserade designmallar. Artikelnummer, prisuppgifter, bilder, texter, mm hälls in i systemet och ut genereras layoutade sidor nästintill färdiga för tryck.

"Vår värld är levande och komplex med ett sortiment i ständig förändring" säger Mia Sundling.

"Responsen har varit bra. Innehållet är mer aktuellt, informationen samlad och övergripande. Nu är det lättare för våra kunder att se vad vi erbjuder – den röda tråden finns där, klart och tydligt" säger Mia Sundling.

Kronans Apotek

Vi trycker 100-tals olika trycksaker som ska distribueras varje månad till mer än 300 apotek. Detta kräver mycket av vår leverantör som måste kunna samordna sin produktion. Varje månad beställs ca 200 olika artiklar till 300 apotek producerade i offset-, digital- och displaytryck. Dessutom kan varje apotek var för sig gå in i systemet och beställa trycksaker speciellt bara för deras apotek.

"Åtta.45 har lång erfarenhet av stora produktionsflöden och är den perfekta partnern för oss" säger Anna Wigren, Marknadsavdelningen Kronans Apotek

SF Bio

Exponeringen av alla våra erbjudanden i våra biografer är superviktig. Vi vill ge biobesökaren en helhetsupplevelse som du inte får någon annanstans än på bio. Det ska kännas lite extra lyxigt. Att displaymaterial, affischer, skyltar, foldrar mm är av högsta kvalité bidrar till biografbesöket. Därför är kvalité något vi är noga med när vi väljer leverantör. En självklarhet är att leverera i tid och då vi ofta har korta produktionstider är Åtta.45 en trygg partner.

"När vi väger in alla delar så är det en bra affär för SF Bio att använda Åtta.45 som tryckeripartner" säger Helena Eklund, Marknadschef.

Synoptik

Butiksskyltning, utskick, direktreklam, marknadsföringspaket åt nyöppnade butiker – listan kan göras lång. Synoptik med sina över 120 butiker använder Åtta.45 Tryckeris automatiserade beställningssystem. Detta beställningssystem server varje butik individuellt och i den dynamiska modulen kan t ex Synoptiks personal själva skapa visitkort.

"Vi är väldigt nöjda med den höga grad av service som Åtta.45 Tryckeri ger oss med deras beställningssystem. Det är ett samspel som ständigt utvecklas och som spar oss tid och pengar varje dag" säger Lottie Funck Ekelund, marknadsdirektör på Synoptik.

Tidn. Screen&Marknaden

Den service, den professionalitet och det engagemang som vi ständigt får uppleva i samarbetet med Åtta.45 har jag aldrig tidigare upplevt med något annat tryckeri. Då har jag ändå haft med tidningstryckning att göra i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv och till och med själv ägt tryckerier. Eftersom vår tidning också vänder sig till den grafiska sektorn är kvalitet ut i minst detalj en självklarhet.

"Åtta.45 utstrålar från VD och ledningsgrupp till tryckhallen och distributionen en genuin omtanke, inlevelse och noggrannhet om kunden och framför allt kundens produkt; bättre än så här kan det inte bli" säger Lars Knapasjö, chefred/ansvarig utgivare Screen&Marknaden

OrtoWay

Ur ett mail från vår kund:

Jag är imponerad av vad som kommer från Åtta45. Det är härligt att se kvaliten på arbetet som har gjorts samt även leveranserna som har fungerat prickfritt.

Att ge beröm till leverantörer, kollegor eller anställda är något av de bästa man kan uppleva. Ni kan vara säkra på att ordet kommer att spridas till marknaden om vilket gäng Ni är.

Med bästa hälsningar
Stan Mikulowski, CEO/Board Director/Partner
OrtoWay AB