Lediga tjänster

Vi söker en hungrig medarbetare till vår växande storformats-/ displayavdelning i Malmö

 

Åtta45 Malmö platsannons B

Nya möjligheter på Åtta45 Tryckeri i Malmö
Åtta45 är ett av Sveriges största grafiska företag med huvudkontor i Stockholm. Vi finns på 10 orter runt om i Sverige, från Sundsvall i norr och Malmö i söder. Vår bredd inom grafisk produktion och media är vår styrka som också ger oss möjlighet att erbjuda helhetslösningar från idé till distribuerad produkt, i såväl digital som tryckt form.

Vi är totalt cirka 250 anställda och det är till vår toppmoderna produktionsanläggning i Malmö, med 60 anställda, som vi nu söker ett antal nya medarbetare för ytterligare expansion på grund av ökad efterfrågan av våra lösningar och erbjudanden.

 

Omfattning:
Heltid
Ort:
Malmö
Sista ansökningsdag:
2023/03/31
Tjänsten

Vi söker dig som är kunnig inom storformats- och displayproduktion. Du har ett brinnande intresse för material och produktivitet. Vår avdelning växer på ett fantastiskt sätt och vi behöver utöka med minst en person.

Vår produktion sker både på rulle och i ark i toppmoderna hel- och halvautomatiska produktionslinjer. Vi arbetar tvåskift vilket vi också vill att du är beredd på att göra. Du hanterar både printrar och efterbehandlingsutrustning och är också behjälplig med distribution när det behövs. Alltså ett flexibelt jobb med många möjligheter.

Låter det intressant?

Känner du att beskrivningen passar in på dig och din profil så tveka inte att höra av dig till Olle Sterner på olle.sterner@atta45.se med en kort sammanfattande beskrivning av dig.

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person så vila inte på hanen för länge.

 

Sök tjänsten