Lediga tjänster

Multichannel Digital Communication

Välkommen till ett av Nordens modernaste grafiska företag! Åtta.45 Tryckeri har funnits sedan 1999 och vi arbetar outtröttligt för att vara i framkant med den senaste tekniken, att vara lyhörda för våra kunders önskemål och snabbfotat anpassa oss för att kunna tillgodose deras framtida behov.

Nu tar vi ytterligare ett steg närmare våra kunder för att aktivt och effektivt motsvara framtidens behov av modern kampanjbearbetning. Via vårt system Autograf Inspire vill vi hjälpa våra kunder att skapa och styra sina kampanjer i både fysiska och digitala kanaler. Kunderna får full kontroll över kampanjens innehåll och utförande. Vi producerar och distribuerar kundens kampanjer i tryckta och digitala medier. Systemet följer upp svarsfrekvenser och rapporterar kontinuerligt tillbaka data till kundens CRM för uppföljning. Inspire är en komplett omnichannel-plattform. Mer information om systemet finns på: https://www.atta45.se/inspire/ & https://bit.ly/3mJlpxM

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
2021/11/26
Arbetet:
Du kommer att hantera systemet Åtta.45 Inspire bl a genom att:
 • genomföra kundmöten/- kundanalyser
 • presentera nyheter-/kundnytta
 • sätta upp kund-/leveransprojekt.
 • utbilda kunder i handhavandet
 • utbilda och stötta säljarna i deras säljarbete samt ta fram säljmaterial
 • bidra till utveckling av detta affärsområde
Vi söker dig som har följande bakgrund:

Vana och erfarenhet av arbete med webbaserade kampanjer, digital kundkommunikation, kampanjplattformar. Du som arbetar/har arbetat med affärssystem som Intelliplan och andra CRM system som kundutbildare, support eller säljstöd. Erfarenhet av att jobba med kundrelationer via support, utbildning eller försäljning. Relevant eftergymnasial utbildning, ex: IT, Kommunikation eller Ekonomi.

Som person är du:

Social, samarbetsvillig med kommunikativ förmåga. Intresserad och engagerad för ny teknik och nya arbetsmetoder. Du är trygg i dig själv med ett nyfiket, kreativt sinne med tydlig initiativförmåga. Ambitiös och tydligt resultatorienterad. Du har lätt för att lära nytt. Du vill framåt och har en ambition att tillsammans med Åtta.45 utveckla Inspire till en framtida lönsam verksamhet för företaget.

Vi erbjuder:
 • Marknadsmässig lön i förhållande till utbildning och erfarenhet
 • Tills vidare anställning
 • Möjlighet till att resa regelbundet
 • Övriga förmåner: Kollektivavtal och friskvårdbidrag
 • Placering i fräscha lokaler i Järfälla tillsammans med ett trevligt, engagerat och proffsigt team med väl fungerande rutiner.
 • För rätt person med relevant bakgrund ”skräddarsyr” vi denna för oss nya tjänst.
Låter det intressant?

Vi vill snarast se dig som vår nya medarbetare och inspiratör så dra dig inte för att omgående skicka in dina ansökningshandlingar via länken eller mejl

I denna rekrytering samarbetar vi med Carl-Erik Wallin på Satt-Elit Rekrytering AB. Kontakta Carl-Erik på tel: 0733-74 82 86, carl-erik.wallin@satt-elit.se om du har några frågor.

Sök tjänsten