Lediga tjänster

Printoperatör till vårt digitaltryck i Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba ihop med andra trycksaksälskare? Då kommer du att trivas hos oss på Åtta45 i Järfälla. Ta chansen och jobba på Sveriges mest expansiva grafiska företag!

 

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
2022/04/29
Tjänsten

Just nu söker vi en printoperatör på vår digitala avdelning. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du ska vara noggrann och strukturerad. Vi arbetar idag med digitalpressar från Xerox och HP Indigo. Det kan även komma att ingå en del uppgifter i efterbehandlingen. Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.

Om oss

Åtta45 är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi finns på 10 orter från norr till söder i vårt avlånga land. För ca sju år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning i Järfälla norr om Stockholm och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. I år gör vi ytterligare stora investeringar då vi bygger upp nya produktionslinor med inkjet-pressar. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling växer vår kapacitet ständigt. Detta innebär smarta, tryckekonomiska erbjudanden för våra kunder som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Låter det intressant?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.
Skicka in din ansökan och CV till vår prepresschef Carina Ekström på carina.ekstrom@atta45.se

Sök tjänsten