Lediga tjänster

Printoperatör digitaltryck i Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba ihop med andra trycksaksälskare? Då kommer du att trivas hos oss på Åtta.45 Tryckeri i Järfälla!

 

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
2021/12/30
Tjänsten

Vi söker en printoperatör till vår digitaltrycksavdelning. Du ska vara noggrann och strukturerad, ha goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du kommer bland annat att arbeta med våra Xerox Iridess och HP Indigo-pressar. Du kommer att arbeta på den största och modernaste arbetsplatsen för grafisk industri i Stockholm, vi vågar nästan påstå i hela landet. Här finns helt klart en stimulerande miljö för oss tryckälskare.

Om oss

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi finns på 10 orter från norr till söder i vårt avlånga land. För ca fem år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning i Järfälla norr om Stockholm och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. Nästa år 2022 gör vi ytterligare stora investeringar då vi bygger upp nya produktionslinor med inkjet-pressar. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling växer vår kapacitet ständigt. Detta innebär smarta, tryckekonomiska erbjudanden till våra kunder som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Låter det intressant?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.
Skicka in din ansökan och CV till vår prepresschef Carina Ekström på carina.ekstrom@atta45.se

Sök tjänsten