Lediga tjänster

Offsettryckare till Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba ihop med andra trycksaksälskare? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta.45 Tryckeri!

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
Tjänsten

Just nu söker vi en offsettryckare. Du kommer att arbeta på den största och modernaste arbetsplatsen för grafisk industri i Stockholm, jag vi vågar nästan påstå i hela Sverige. Här finns helt klart en stimulerande miljö för oss tryckälskare. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion.

Om oss

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi finns på 10 orter från norr till söder i vårt avlånga land. För ca fem år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Låter det intressant?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.
Frågor? Kontakta vår tryckerichef Tomas Olsson på 08-553 349 30 eller tomas.olsson@atta45.se.

Sök tjänsten

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!