Lediga tjänster

Distributions- och leveranspersonal till Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och gillar att jobba ihop med andra som älskar att se till att kunden får allt i rätt ordning i rätt tid? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta.45 Tryckeri i Järfälla!

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
Tjänsten

Just nu söker vi en person som är noggrann, strukturerad och som kan se logistiken i hur en leverans av våra trycksaker ska fungera från början till slut. Det är viktigt att tänka logiskt och se till att varje leverans anpassas efter kundens önskemål och de olika distributionssätt som finns. Du måste vara villig att hugga i och i alla skeenden ha kontroll över dagens olika leveransrutiner. Du får göra allt på leveransavdelningen, från ”plock och pack” till att hantera olika adresseringsprogram.

Arbetsuppgifterna kan bestå av

  • Adressering av trycksaker
  • Inplastning/styckeplastning av trycksaker (vi använder en Sitma plastmaskin)
  • Buntinplastningar av trycksaker
  • Hantering av data, t ex köra adressfiler via Winjet
  • Hjälpa till på övriga avdelningar vid behov

Om  du har erfarenhet av Sitma plastmaskiner, av adresshantering i Winjet eller post/citymail-hantering, så är det meriterande. För övrigt behöver du var en positiv person som inte är rädd för att hugga i och rycka in för att lösa problem som kan uppstå, eller hjälpa dina kollegor.

Om oss

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi har den största och modernaste arbetsplatsen för grafisk industri i Stockholm, ja vi vågar nästan påstå i hela Sverige.

Vi finns på 10 orter från norr till söder. För fem år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investering som gjorts i den grafiska branschen. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandlingsutrustning har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Det är i denna anläggning du kommer att jobba. Vi som jobbar här är stolta och glada över att få jobba tillsammans i ett företag som ser till att följa utvecklingen framåt.

Låter det intressant?

Om du tycker det låter intressant, kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.
Vi vill ha din ansökan via mail till vår Logistikchef Maria Wuolle, maria.wuolle@atta45.se
Om du har frågor, ring Maria på 08-553 349 05.

Sök tjänsten

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!