Lediga tjänster

Dynamisk dokumentutvecklare sökes till Åtta.45 Tryckeri i Falun

Åtta.45 Tryckeri Falun banner
Omfattning:
Heltid
Ort:
Falun
Sista ansökningsdag:
2020/12/31
Vill du också tillhöra de bästa i branschen?

Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba tillsammans med andra trycksaksälskare? Här trivs du som värdesätter kvalitet, lojalitet och som gillar att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och kollegor. Som person utstrålar du trygghet, stabilitet och flexibilitet samt har förmåga till självinsikt. Du är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och nyfiken. Du har ett eget driv och en naturlig vilja att förbättra och utveckla. Du finns där som en stöttepelare både internt och externt.

Under 2021 står Åtta.45 inför ett teknikskifte vilket ger dig möjlighet att vara med och utvecklas och påverka från dag ett.

TJÄNSTEN

Just nu söker vi på Åtta.45 i Falun efter en ny dokumentutvecklare till vårt team PrePrint. Hos oss är du med och skapar skräddarsydda och kundunika lösningar inom dynamisk grafisk kommunikation. Du kommer främst arbeta i Quadient Inspire med inriktning på våra kunders transaktions- och affärsdokument avseende layout och distribution.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet så du kan vara nyutexaminerad eller ha flera års erfarenhet. Du har en god förståelse för .NET C# och övrig programmeringsvana är meriterande. Eftersom du kommer ha regelbunden kontakt med kunder för att följa upp processer är det ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av distribution och lager inom grafiska produktionsflöden är särskilt meriterande.

Kunskaper inom dessa områden är meriterande:

  • .NET C#
  • Quadient Inspire
  • Océ PRISMAproduction
  • Winjet Preperation System
  • Microsoft Dynamics NAV
  • Agfa Apogee
  • DM/ADR (Direkt marknadsföring/Adresserad direktreklam)
  • Logistik och distribution i grafiska produktionsflöden
OM OSS

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika grafiska företag. Vi har idag produktion på 6 orter och försäljningskontor på 10 orter runt om i landet. Totalt är vi ca 220 medarbetare och omsätter ca 500 miljoner. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag. I Falun är vi ca 50 medarbetare och specialister på DM/DR, kuverttryck och logistik.

LÅTER DET INTRESSANT?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt. Frågor kring tjänsten ställs till Björn Tanered, PrePrint, på bjorn.tanered@atta45.se

Välkommen att söka tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev till rekryterande
chef Jan Sahlman på jan.sahlman@atta45.se

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Sök tjänsten

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!