ETT AV SVERIGES FRÄMSTA TRYCKERIER
FINNS I GÖTEBORG

Sveriges goaste storstad!

ETT TRYCKERI I GÖTEBORG SOM
LÖSER ALLA DINA TRYCKSAKSBEHOV.

ÅTTA.45 TRYCKERI i Göteborg är del av ett av Sveriges mest framgångsrika tryckeriföretag. Om du söker ett pålitligt tryckeri i Göteborg så har du kommit helt rätt! Vi vänder oss till både små och stora kunder och här kan du få hjälp med allt från att trycka en mindre upplaga flygblad till stora upplagor av kataloger. Vi hjälper dig gärna med att utforma marknadsföringsmaterial till mässor, butiker och många andra applikationer.

Vår målsättning är att du bara ska behöva en enda partner inom tryck där du alltid vet att du får högsta möjliga service och optimala lösningar för att du ska nå ut med ditt budskap.

KOMPLETT UTBUD AV TRYCKSAKER

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av trycksaker på ett flertal olika tryckmedier. Vi kan bland annat hjälpa dig med tryck av visitkort, kataloger, flyers, broschyrer, tidskrifter, foldrar, förpackningar, affischer, vykort, kuvert, kalendrar och mappar. Vi tillverkar presentationsmaterial för mässor, kan hjälpa till med tryck och distribution av direktreklam och mycket mer.

Vår kunniga personal guidar dig till rätt materialval så att du får det utseende och den känsla som du söker. Välj till exempel mellan bestruket papper med valfri glans, fotopapper, canvas, banderoller, roll up-väv och vinyl.

Om du behöver hjälp med att ta fram de förlagor som behövs, inklusive fotografering och bildredigering, så hjälper vår produktionsavdelning till med detta. Inget mer krångel med felaktiga format, vi ser till att allt blir rätt från början.

TRYCKTA MEDIER MED KVALITET

Du har troligtvis en genomtänkt marknadsföringsstrategi för ditt företag och en känsla av hur du vill att ditt företag ska uppfattas av andra. De trycksaker som du väljer är en viktig del av denna strategi. Allt från valet av papper till färger, tryckkvalitet och utformning påverkar hur andra ser på ditt företag.

Ta hjälp av oss så kan du vara säker på att få både produkter och tryckkvalitet som verkligen håller måttet. Inget slarv eller billiga lösningar som blir dyra i längden. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning som är anpassad till just din verksamhet. Kom gärna förbi på kontoret så kan vi visa exempel på olika materialtyper och trycktekniker. Det är en helt annan sak att själv kunna ta dem i handen och känna på dem innan man beställer.

ETT MODERNT TRYCKERI I GÖTEBORG!

På ÅTTA.45 har vi tillgång till modern tryckeriutrustning och kan erbjuda både offset- och digitaltryck på ett flertal olika medier. Tack vare att vi är del av en större tryckerikoncern så kan du vara säker på att få produkter med högsta möjliga kvalitet med kort leveranstid och till mycket bra priser tack vare att vi producerar stora volymer.

Vi värdesätter långvariga samarbeten och har som målsättning att du bara ska behöva en partner inom tryck i Göteborg. Hör av dig till oss idag så sätter vi igång!

KONTAKTA OSS IDAG:

Dag Wassberg

Dag Wassberg

Försäljning

Skicka e-post

08-553 348 41

070-820 02 57

Lennart Nyfeldt

Lennart Nyfeldt

Säljchef

Skicka e-post

08-553 348 30

070-816 97 32

VÅRA ICC-PROFILER

Tryck här för att ladda hem.
(version: januari 2018)

LÄMNA MATERIAL
TILL TRYCK!

Länk till kundcenter.

LEDIGA TJÄNSTER

NYHETER & KUNSKAP

Läs om vad som händer i tryck och designvärlden.

VI HAR ÖPPET HELA SOMMAREN!

Publicerad

ÅTTA.45 ENDA OFFSETTRYCKERIET I MÄLARDALEN MED LIMBINDARE I HUSET

Publicerad

PIDA AWARDS BLICKAR FRAMÅT MOT HÅLLBARA FÖRPACKNINGAR I KARTONG

Publicerad