E-HANDEL & SYSTEM

UPPTÄCK FÖRDELARNA MED VÅR KUNDANPASSADE E-HANDEL

Åtta45 Tryckeri Autograf


AUTOGRAF – EN SYSTEMLÖSNING SOM FÖRENKLAR FÖR DIG
Med Autograf – vår skräddarsydda e-handelslösning får du en bättre överblick över exempelvis ditt kontorsmaterial och möjlighet till att beställa och utforma ditt material 24/7. Vi bygger upp en struktur som gör det enkelt att hitta produkter. Vid varje produkt finns både en bild och en förklarande text så det ska vara enkelt för dig att hitta det du letar efter.

• Ordning och reda

• Hjälper till att säkerställa din grafiska profil

• Förenklar skapande och beställningsprocessen

• Ger dig översikt över dina beställningar

Åtta45 Tryckeri Autograf

FÅ EN BÄTTRE STRUKTUR
Oavsett om det är trycksaker som vi producerar åt dig eller hela företagets sortiment av marknadsmaterial – vi har en enorm produktions- och lagerkapacitet. Vår väl inarbetade logistikavdelning arbetar med samtliga aktörer inom spedition och ger dig full koll på alla leveranser via Logtrade. Ihopkopplingen med en skräddarsydd e-handel skapar en stark logistikkedja! Vi producerar, lagrar, tar emot order, packar och levererar. Det låter ganska bra eller hur?

Åtta45 Tryckeri E-handel distribution lagerhantering

SKAPA ENKELT ANNONSER OCH TRYCKSAKER I ENLIGHET MED ER GRAFISKA PROFIL
Känn dig som hemma. Vi anpassar er sida efter er grafiska profil. Via Autograf kan ni generera tryckfärdiga original. Ni är kopplade till vår trycktjänst där tryckpriset visas direkt. Du bestämmer själv delarna som dina användare ska kunna påverka eller vilka bilder som får användas. Du ser resultatet i ett korrektur direkt. Ditt original kan sparas till nästa gång du ska beställa.


Åtta.45 Tryckeri E-handel Autograf

VÅR MEDIABANK ÄR DITT DIGITALA LAGER
Lagra bilder, logotyper och dokument i vår mediabank. Organisera och dela med dig av företagets digitala material, exempelvis bilder, olika dynamiska mallar, logotyper, originaldokument som word, Indesign eller Excelfiler – du bestämmer vem som ska se vad. Vår mediabank är ett smidigt och enkelt verktyg för att skapa kontroll över er kommunikation och visuella identitet!
Åtta.45 Mediabank bildbank


Har du frågor om våra e-handelslösningar?
Kontakta Lennart Nyfeldt på 08-553 348 30
eller lennart.nyfeldt@atta45.se så hjälper han dig!