E-HANDEL & LAGER

UPPTÄCK FÖRDELARNA MED KUNDANPASSAD E-HANDEL

Åtta45 Tryckeri E-handel distribution lagerhantering

• Ordning och reda
• Hjälper till att säkerställa din grafiska profil
• Förenklar skapande och beställningsprocessen
• Ger dig bättre översikt över dina trycksaksbeställningar

Med en skräddarsydd e-handelslösning från oss får du en bättre överblick över exempelvis ditt kontorsmaterial och möjlighet till att beställa och utforma ditt material 24/7. Vi bygger upp en struktur som gör det enkelt att hitta produkter. Vid varje produkt finns både en bild och en förklarande text så det ska vara enkelt för dig att hitta det du letar efter.

Åtta45 Tryckeri E-handel distribution lagerhantering

FÅ EN BÄTTRE STRUKTUR ÖVER LAGERHANTERING OCH DISTRIBUTION
Oavsett om det är trycksaker som vi producerar åt dig eller hela företagets sortiment av marknadsmaterial – vi har en enorm lagerkapacitet och inarbetad logistikhantering. Vi arbetar med samtliga aktörer inom spedition och du får full koll på dina leveranser via Logtrade. Ihopkopplingen med er skräddarsydda e-handel skapar en stark logistikkedja! Vi lagrar. Vi tar emot order. Vi packar. Vi levererar. Du kan ägna dig åt annat än transportadministration. Det låter ganska bra eller hur?

Åtta45 Tryckeri E-handel distribution lagerhantering

VÅR MEDIABANK ÄR DITT DIGITALA LAGER
Lagra bilder, logotyper och dokument i vår mediabank. Organisera och dela med dig av företagets digitala material, exempelvis bilder, olika dynamiska mallar, logotyper, originaldokument som word, Indesign eller Excelfiler – du bestämmer vem som ska se vad. Vår mediabank är ett smidigt och enkelt verktyg för att skapa kontroll över er kommunikation och visuella identitet!Har du frågor om e-handel och lagerhantering?
Kontakta Lennart Nyfeldt på 08-553 348 30
eller lennart.nyfeldt@atta45.se så hjälper han dig!