DIREKTREKLAM & MAILERS

NÅ EN STÖRRE MÅLGRUPP MED DIREKTREKLAM.

Kombinera din marknadsföring online med direktreklam och få full effekt av dina kampanjer. Få mediekanaler är lika effektiva när det gäller att nå ut till en större målgrupp. Snygga och smarta lösningar säljer och övertygar mottagaren.

VI VET HUR!
Låt oss på Åtta.45 Tryckeri ta hand om din kommunikation. Dra nytta av vår erfarenhet och enorma maskinpark för att skapa unika kampanjer. Välkommen in i vårt arkiv med DR-utskick och bli inspirerad du också.

Åtta45 Tryckeri DM DR direktreklam mailers

PORTOOPTIMERING
Vi minimerar era portokostnader. Portooptimering kan innebära stora besparingar. Genom att jämföra alla distributörer på marknaden gör vi allt för att ni ska kunna kommunicera på billigaste sätt. Våra system säkerställer att era försändelser skickas med den postdistributör som har det bästa portopriset.

REGISTERHANTERING
Vi hanterar över 100 miljoner variabla försändelser per år och registerhanteringen är central i alla DR-kampanjer. Vi arbetar i GMC Inspire som är flexibelt och möjliggör avancerad hantering utifrån varje kunds enskilda behov.

Åtta45 Tryckeri DM DR direktreklam mailers

DIREKTREKLAM GER RESULTAT
En undersökning av DMA visar att hela 92% av all DR faktiskt öppnas. Därför är det inte förvånande att fysiska reklamutskick står för att driva 44% av mottagarna till ett företags hemsida. Personer i åldern 18-34 år är de som är mest mottagliga för DR. Så många som 63% tycker att det är ett nöje att få denna typ av reklam.Har du frågor om DM & DR?
Kontakta Tommy Jansson på 070-984 98 55
eller tommy.jansson@atta45.se så hjälper han dig!