SÖKES: TRYCKARE TILL OFFSET OCH OPERATÖR TILL PREPRESS

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri

NYA MEDARBETARE SÖKES!

Nu är det dags att nyanställa fler till vår produktion.

I Järfälla söker vi två stycken offset-tryckare.

Till vår anläggning i Falun söker vi en prepress-operatör.

——————————————————-

SÖKES:
TVÅ OFFSETTRYCKARE TILL JÄRFÄLLA

TILLHÖR DU OCKSÅ DOM BÄSTA I BRANSCHEN?
Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba tillsammans med andra trycksaksälskare? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta.45 Tryckeri!

TJÄNSTEN
Just nu söker vi två stycken tryckare till vårt offsettryck. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du är noggrann och strukturerad. Vi arbetar i toppmoderna offsetpressar.

OM OSS
Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi har satsat över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. Här finns helt klart en stimulerande miljö för oss tryckälskare. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

LÅTER DET INTRESSANT?
Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsätts direkt. Välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till tomas.olsson@atta45.se.

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Åtta.45 Tryckeri logo

——————————————————-

SÖKES:
PREPRESS-OPERATÖR TILL FALUN

TILLHÖR DU OCKSÅ DOM BÄSTA I BRANSCHEN?
Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba med tryck? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta.45 Tryckeri!

TJÄNSTEN
Just nu söker vi en prepress-operatör till vår produktionsanläggning i Falun. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du är noggrann och strukturerad. Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt. Välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till tomas.reinhed@atta45.se.

OM OSS
Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Här finns helt klart en stimulerande miljö för oss tryckälskare. Med moderna tryckpressar och efterbehandling har vi en enorm kapacitet av smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige kan matcha.

Möt framtiden i Falun på Sveriges modernaste tryckeri.

Åtta.45 Tryckeri logo

——————————————————-

Taggar: nyhet