SÖKES: MEDARBETARE TILL VÅR AVDELNING FÖR DISTRIBUTION OCH LEVERANS I JÄRFÄLLA

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri

JOBBA PÅ SVERIGES MEST EXPANSIVA GRAFISKA FÖRETAG
Vill du vara med i ett spännande och utvecklande gäng hos Sveriges mest framgångsrika tryckeri? Vill du vara med och säkerställa produktion och leveranser från vårt moderna tryckeri i Järfälla? Då kan du vara vår nya medarbetare!

Vi söker nu fler medarbetare till vår avdelning distribution och leverans.

Du kommer att arbeta i en modern anläggning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att säkerställa att leveranser sker i tid och med hög kvalité. Du kommer samarbeta med flera olika avdelningar för att säkra en trygg produktion. I rollen ingår även att hålla koll på order, packning och sammanställa kampanjmaterial för olika typer av utskick.

Arbetet innefattar att från olika stationer sortera och plocka material, vilket innebär att du hanterar inkommande- och utgående varor. Du vill utveckla och vara med och påverka där vi tillsammans kommer skapa förändring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen att söka tjänsten genom att maila till tomas.olsson@atta45.se

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Åtta.45 Tryckeri, atta45.se

Taggar: nyhet, diverse