SÖKES: TRYCKARE – OFFSET

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri, åtta45, tryckeri, offset, trycksaker, digitaltryck, folder, affisch, visitkort, katalog, tidskrift, tidning, förpackning

TILLHÖR DU OCKSÅ DE BÄSTA I BRANSCHEN?
Åtta.45 Tryckeri fortsätter att växa och orderingången ökar. Just nu söker vi en offsettryckare. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du ska vara noggrann och strukturerad. Vi har toppmoderna offsetpressar; två st Heidelberg xl 106 (16 sid A4) och en Heidelberg xl 162 (40 sid A4). Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsätts direkt.

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största offsettryckerier. Vi har satsat över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. Här finns helt klart en stimulerande miljö för oss tryckälskare. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling från Heidelberg har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av. Åtta.45-koncernen har ca 200 anställda och omsätter ca 350 mkr.

Välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV och personligt brev till tomas.olsson@atta45.se

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Taggar: nyhet, diverse