SÖKES:
ADMINISTRATÖR & KUNDTJÄNST
TILL VÅR E-HANDELSAVDELNING

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri e-handel support

Vill du jobba som administratör i en roll med varierat innehåll och många kontaktytor? Är du systemvan, serviceinriktad på ett lugnt och metodiskt sätt och dessutom intresserad av grafiska produkter kommer du passa in i vårt supportteam. Nu förstärker vi vår kundtjänst för e-handel!

OM OSS
Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi har satsat över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. Här finns helt klart en stimulerande miljö för teknik- och tryckälskare. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

TJÄNSTEN: ADMINISTRATÖR & KUNDTJÄNST E-HANDEL
Vår e-handelsavdelning arbetar med både kundunika och publika lösningar vilket gör att vi behöver bemanning på chatt, mail samt telefon. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel i din roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ditt positiva sätt och tekniska intresse. Du tar egna initiativ och är nyfiken på att lära dig mer. Du är en person som drivs av att jobba i team och att lösa problem. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i vår moderna produktionsanläggning i Järfälla. Provanställning om 6 månader tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Har du fler språk på lager är det ett plus. Systemvana är ett krav men du får självklart utbildning i våra specifika e-handelslösningar.

LÅTER DET INTRESSANT?
Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsätts direkt. Välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till erika.stjernfeldt@atta45.se

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Åtta.45 Tryckeri, atta45.se

Taggar: nyhet