NYA FÖRPACKNINGAR TILL
OPERAKÄLLAREN

Publicerad

KUNDCASE: NYA FÄRDIGA RÄTTER
FRÅN STEFANO CATENACCI

Food by Nobis har lanserat en ny serie med färdiga rätter från Operakällaren. Nu kan du köpa dessa läckra rätter hos utvalda ICA-handlare. Rätterna är komponerade av kocken Stefano Catenacci. Med passion och kompetens har Stefano valt klassiska måltider som speglar maten som serveras dagligen på Operakällaren. Förpackningarna är konstruerade och tryckta av Åtta.45 Tryckeri.

Åtta.45 Tryckeri Operakällaren Stefano Catenacci

Med filosofin ”ät bra på ett enkelt sätt” presenteras nu fem rätter. Alla smakfulla och klassiska, helt enkelt en bit av Operakällaren. Köttbullar med potatismos, kokt kalvkött i dillsås och säsongens fisk i het ingefärssås är några av de rätter som finsmakare nu kan köpa hem.

Operakällaren har en lång erfarenhet av färdiga måltider – de första rätterna lanserades redan 2005. Nu är det dags igen för Operakällaren att relanseras i butikshyllorna. Food by Nobis har ledande kompetens inom tillverkning och utveckling av färdiga måltidslösningar.


Åtta.45 Tryckeri Operakällaren Stefano Catenacci

Stefano Catenacci har komponerat rätterna så att de ska spegla traditionen av matlagning på Operakällaren. Det handlar om kunskap och råmaterial. Valet av råvaror är naturligtvis viktigt, där färska ingredienser ofta är nödvändiga för att få rätt produktkvalitet. Stefano har full fokus på smaker och är inte rädd för att använda kryddor.

”Det känns fantastiskt bra att vara tillbaka. Som några kanske kommer ihåg så var jag faktiskt en pionjär på området för några år sedan. Nu har jag återigen skapat bra premiumprodukter som jag är väldigt stolt över”

STEFANO CATENACCI, Executive Chef of Nobis Hospitality Group & Head Royal Chef des Cuisines of the Royal Court of Sweden.

Tillverkningsmetoden som används heter Micvac, vilket innebär att maten är kokad i samma förpackning som konsumenten köper. Det är en beprövad teknik och Stefano var en av de första som utvecklade Micvac-produkter för nästan 15 år sedan. Förpackningarna har en midja i form av papper som omfamnar matkärlet. Dessutom får konsumenten en kluring med på köpet, lite tidsfördriv att lista ut medan maten värms upp.
Åtta.45 Tryckeri Operakällaren Stefano Catenacci
Grundkonceptet för kartong-sleeven var ”en släng av Operakällaren” där ”släng” syftar på det tygstycke som servitören har hängande över armen vid servering. En utmaning konstruktionsmässigt men till slut lyckades vi ta fram en förpackning som både fungerar att applicera maskinellt och som uppfyller de designelement som Nobis önskade.

Sleeven är offsettryckt i fyrfärg och med matt lack på Incada Silk 300g, stansad och limmad i vår produktionsanläggning i Järfälla.

Behöver du tillverka en förpackning?

Åtta.45 Tryckeri Henrik Bjurbäck Förpackningar
Kontakta Henrik Bjurbäck idag för mer information, inspiration och prisuppgifter på våra olika typer av förpackningar!

Åtta.45 Tryckeri logo

Taggar: kundcase