PAKETERA DITT BUDSKAP I KUVERT SOM FÅNGAR INTRESSE.

Publicerad

ETT SPÄNNANDE YTTRE
VÄCKER UPPMÄRKSAMHET OCH
SKILJER SIG FRÅN MÄNGDEN

Vem sa att det bara är insidan som räknas? Kuvertet är en viktig del av kundresan inom DR – hur vill du att mottagarna ska känna när de ser en försändelse från dig dimpa ner hemma på hallmattan eller i brevlådan?

Tidigare i år förvärvades AN-kuverttryck från Alos. Produktionen flyttades till Åtta.45:s produktionsanläggning i Falun där maskiner och pressar har servats och uppdaterats. Den effektiva fyrfärgspressen gör att det finns alla möjligheter att trycka fantastiska kuvert som fångar mottagarens uppmärksamhet.

– Det känns väldigt spännande att vi nu har kuvertproduktionen i Falun. För de många kunder som har flyttat med från Alos till Åtta.45 blir det en ännu bättre produktion, en trygg leverantör och plattform att luta sig mot, säger Roger Zakrisson, säljare på Åtta.45 Tryckeri och tidigare på Alos.

Vi arbetar med både digital- och offsettryck för en effektiv kuvertproduktion. För en liten upplaga är digitalt tryck optimalt. Du får i regel snabbare leveranstid och rejält med flexibilitet för variabeldata så att du kan få ett riktigt personligt tryck. Offsettryck är perfekt för större upplagor då det blir mer kostnadseffektivt, ger hög tryckkvalitet och lite mer flexibilitet i valet av kuvert. Med offset kan man också göra påtryck på expanderpåsar som är perfekta för att skicka kataloger, broschyrer eller andra, lite tjockare pappersbuntar.
Åtta.45 Tryckeri Kuvert kuverttryck
Standardkuverten finns i olika format, förslutningar och papperskvaliteter. De kan tryckas i en till fyra färger, och med variabeldata tryckt direkt på kuvertet slipper man etikettering.

– Styrkan hos Åtta.45 är att all kunskap finns under ett och samma tak, så vi kan alltid guida kunden till den bästa lösningen. På ett eller annat sätt löser vi det så att kreativitet och kostnadseffektivitet står i bra balans.

Det finns alltid vissa ramar att förhålla sig till. Vad som kan verka vara ett kul och ovanligt grepp kring utfall och klafftryck när man tar fram en layout kan visa sig utmanande att genomföra i praktiken, men det kan också vara en del av charmen, menar Roger Zakrisson. Det spelar egentligen ingen roll vilka typer av kuvert, antal färger eller vilken storlek på upplaga det rör sig om, med den utrustning och kompetens vi har skulle jag säga att möjligheterna är obegränsade.

Åtta.45 Tryckeri Kuvert kuverttryck
Ett kuvert kan vara mycket mer än bara ett fodral med en adress som tittar fram genom ett fönster, det kan berätta något om vem du är och ge mottagaren rätt känsla redan innan de öppnat det.

Välj ditt kuvert med omsorg!

Åtta.45 Tryckeri Roger Zakrisson
Kontakta Roger Zakrisson idag för mer information, inspiration och prisuppgift på olika typer av kuvert!

Åtta.45 Tryckeri logo

Taggar: kundcase