BOKTRYCKARKONSTEN
LEVER I JÄRFÄLLA

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri, åtta45, tryckeri, offset, trycksaker, digitaltryck, folder, affisch, visitkort, katalog, tidskrift, tidning, förpackning

VI ÄLSKAR BÖCKER!

Det är få saker som är trevligare än att krypa upp i favoritfåtöljen med en ny bok att dyka in i. Vi producerar en mängd böcker i olika format. Böckerna kan vara inbundna eller limbundna, med soft-cover eller med tygklädd kartong för att nämna några utföranden.

Ibland får vi projekt som kräver det där lilla extra. Prestigen i dessa uppdrag skapar ett extra engagemang i hela produktionskedjan. Vår automatiserade och effektiva tryckeriproduktion kompletteras då av skickligt hantverk från bokbindarnas mångåriga erfarenhet. Resultatet i form av färdiga böcker är något som alla inblandade i kedjan känner stolthet över och vi sträcker på oss lite extra medan vi bläddrar genom sidorna.

1. VIN & SPRIT – FRÅN POLITIK TILL MARKNAD

Boken om vårt kanske mest diskuterade och omhuldade statliga bolag: Vin & sprit. Författaren är historikern Hans De Geer och boken täcker verksamheten för åren 1917-2008. Om ni är intresserad av svensk alkoholpolitik, V&S olika varumärken eller om hur ett statligt bolag med monopolmarknad fungerar så är detta ett oumbärligt lexikon.

.

2. SÄLLSKAPET – DE FÖRSTA TVÅHUNDRA ÅREN

Detta är en bok om en exklusiv skara; medlemmarna i den sociala inrättningen "Sällskapet". Föreningen stiftades redan år 1800 och medlemmarna har under åren haft åtskilliga sammankomster i huset på Arsenalsgatan 7. I denna sammanställning kan man läsa om smörrazzior, klubbkultur, faddrar och finanslejon, ryska gästspel och Ivar Krueger för att bara skrapa lite på ytan. Ett måste för den invigde och alla vi andra vetgirigt nyfikna.

.

3. BLANDAREN 150+

Blandaren är Sveriges äldsta humortidning och dom har funnits ända sedan dom startade. Blandaren säljs i huvudsak av teknologer på gator och torg i centrala Stockholm. Ni har säkert sett dom i deras färgglada utsmyckade overaller och att de ropar "Blaaandaren!". Detta är en påkostad sammanställning av 150 års spex nerkokat till 184 sidor i formatet A3.Har ni ett bokprojekt på gång? Använd gärna oss som bollplank när det gäller framställande av böcker och andra trycksaker.


Kontakta Jacob W. Fischerström på 08-553 348 20 eller jacob.fischerstrom@atta45.se så hjälper han dig!

LÄS ÄVEN:


STÄRK VARUMÄRKET MED STORYTELLING
I ÅRSREDOVISNINGENIT’S SHOWTIME!
40 TIPS INFÖR MÄSSOR!


Taggar: inspiration