NU FINNS ÅTTA.45 I VÄSTSVERIGE
MED ETT BREDARE UTBUD ÄN NÅGONSIN!

Publicerad

Åtta.45 Infomedia tryckeri

VÄLKOMMEN TILL EN KREATIV & MODERN GRAFISK PRODUCENT I VÄSTRA GÖTALAND

ÅTTA.45 INFOMEDIA är en del av Åtta.45 Tryckeri – ett av Sveriges största och mest framgångsrika tryckeriföretag. När du letar efter ett tryckeri i Göteborg med omnejd så har du kommit rätt.

Här trycker vi traditionella trycksaker som reklambroschyrer, kuvert, brevpapper & visitkort men också införsäljningsmaterial till butiker i form av orderblock, prisskyltar, hyllvippor, mobiler, receptfoldrar, rabattkuponger, mm.


Åtta.45 Infomedia


KOMBINERA TRADITIONELLA KANALER MED DIGITALA LÖSNINGAR FÖR MAXIMAL EXPONERING

PRODUKTION AV WEBB
Snyggt och funktionellt är en självklarhet. WordPress är en av de plattformar vi gärna bygger vidare på, allt från ditt digitala skyltfönster till en komplett webb för e-handel.
Åtta.45 Infomedia

VI SKAPAR ER MEDIABANK
Med en egen mediabank kan ni organisera och distribuera digitalt material – snabbt, enkelt och effektivt. Samla smidigt in material från både interna och externa användare. Kontakta oss för mer information.
Åtta.45 Infomedia

INHOUSEPRODUKTION AV ORIGINAL
Att producera original från befintliga mallar eller grafiska profiler är något som vi gör dagligen. Med stort engagemang och tekniskt kunnande ser vi till att er kommunikation i både print och webb får bästa möjliga förutsättningar till ett bra slutresultat.

Åtta.45 Infomedia


Anders Blad Åtta.45 Infomedia
Besök gärna ÅTTA.45 INFOMEDIA för ytterligare information
eller kontakta Anders Blad så kan han berätta mera!
Tel 010-10 22 702
E-post anders.blad@atta45infomedia.se


Taggar: nyhet