ALMEDALEN 50 ÅR – NÅ UT MED HJÄLP AV VÅRT ALMEDALSPAKET

Publicerad

Åtta45 Tryckeri Almedalen

ALMEDALEN – EN PLATS FÖR MÖTEN OCH INSPIRATION UNDER 50 ÅR

Ingen kunde väl ana att det tal som Olof Palme höll från ett lastbilsflak i Almedalen 1968 skulle bli starten för en av våra viktigaste demokratiska mötesplatser. 1968 var ledorden i annonsen ”Kom Fråga Lyss och Trivs” och uppmaningen gäller starkt ännu idag.

Under de första två decennierna var det just talen som var Almedalsveckan. Det var till och med så starkt förknippat med både tal och Olof Palme att veckan har kallats både politikerveckan och Palmeveckan. Det är först under de senaste trettio åren som namnet Almedalsveckan etablerats.

VÅRT ALMEDALSPAKET – ETT JUBILEUMSERBJUDANDE!
Vi har tagit fram ett specialkomponerat Almedalspaket för dig som ska dit och tala. Att bara ställa sig på ett lastbilsflak räcker nog inte hela vägen 2018. Vi hjälper dig synas så att din röst når ut i konkurrensen av evenemang.

Åtta45 Tryckeri Almedalen

ALMEDALSPAKETET INNEHÅLLER:

• 2 st Rollups, 200 cm
• 2 st Beachflaggor, 220 cm
• 1 st Banderoll, 200x70 cm
• 4 st Kuber i miniwell, 500 mm
1000 st Flyers, A5
• 500 st Kort, 90x55 mm

JUBILEUMSPRIS:

8 850 kr

Övrig information: Beachflaggorna kan du få med olika typer av markfästen, exempelvis kryssfot, stadig behållare att fylla med vatten eller spjut för gräsmatta. Kuberna kommunicerar åt alla håll och staplas med fördel på varandra för visuell impact. Flyers går att byta mot folders av olika slag. Fråga oss gärna om andra typer av trycksaker som kan kompletteras med detta paket.

BESTÄLL I TID! Erbjudandet gäller före 31 maj. Frakt och moms tillkommer.
2018 års Almedalsvecka äger rum mellan den 1-8 juli.

Kontakta din säljare eller projektledare
för mer information.

Taggar: inspiration, erbjudande