ATELJÉ & FOTOSTUDIO

LÅT DIN PRODUKTION
FÅ FULL EFFEKT

Vi har en fullmatad ateljé med mångårig erfarenhet av att skapa layout och original. Av oss får du kreativa och kommunikativa lösningar som fungerar och vi skapar dem tillsammans med dig. Låt oss hjälpa dig med att formge ditt visuella uttryck, för handen på hjärtat – utsidan räknas också.


Åtta45 Tryckeri ateljé grafisk formgivning


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD
Vi har en egen fotograf med fotostudio som plåtar allt från produkter till porträtt. Det möjliggör exempelvis snabb hantering av katalogproduktion. Vi tar även uppdrag där fotografering sker ute på annan ort. Idag är bilden viktigare än någonsin för att ditt budskap ska nå fram! Skapa ett professionellt visuellt uttryck tillsammans med oss.
Åtta45 Tryckeri Fotografering foto fotostudio produktfotografering


AVANCERAD BILDRETUSCH OCH ILLUSTRATIONER
Våra bildretuschörer har utfört trolleri sedan Photoshop 1.0 (nu snackar vi 1990). Vi arbetar efter parollen att inget är omöjligt – testa oss! Avancerad bildretusch är något som går hand i hand med att kunna illustrera och det kan vi faktiskt också. Antingen för hand med penna och penslar eller med vektorgrafik i Illustrator. Vi kan komma med idéer till dina projekt eller så arbetar vi efter dina ramar och önskemål.


Åtta45 Tryckeri bildretusch photoshop
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ateljétjänster?
Kontakta Erika Stjernfeldt på 08-553 348 80
eller erika.stjernfeldt@atta45.se så hjälper hon dig!