Temperaturstation

Temperaturstation Åtta.45 Tryckeri

Temperaturstation

– säkerhet och service

 

Snabb och enkel kontroll av ansiktstemperatur ökar säkerheten för alla. Temperaturkontroll är en service som innebär att både företagets personal och besökare kan försäkra sig om att de inte har förhöjd kroppstemperatur som tecken på infektion.

Genom färgval, logotyp eller eget formulerat budskap kan temperaturstationen bli en diskret del av interiören.

Temeraturmätare Åtta.45 Tryckeri

Temperaturstationen är tänkt för företagsreceptioner och entréer men också butiker, arenor, nöjeslokaler, gym och liknande. Temperaturmätaren monteras i en stadig pelare som formgivits för att ge pålitligt resultat och tydlig indikation när personer med förhöjd kroppstemperatur passerar den. Pelaren är samtidigt konstruerad för att värna om integriteten vid mätningstillfället.

 

Tryck här för offert!

Teknisk specifikation

Höjd:  2000 mm

Bredd:  420 mm

Djup:  660 mm

Material:  Laminerad Paperboard 16 mm

Fler produkter för en ny vardag

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!