Hygienpelare

Hygienpelare Åtta.45 Tryckeri

Hygienpelare

– självklar omsorg

 

Handdesinfektion är en nödvändighet som nu ter sig självklar. Och den säkerhet som bygger på bättre handhygien fungerar när handsprit finns tillgängligt på rätt ställen.

Hygienpelare Corona Pandemi

Pelarens material är laminerat och därför avtorkbart. För att skydda golv eller matta under pelaren kan den kompletteras med en golvdekal.

Vår Care of Hygienpelare kan innehålla låsbar modul för pumpflaska med handsprit, ansiktsmasker eller våtservetter. Pelaren kan utrustas med två moduler, om så önskas.

 

Beställ hygienpelare här!

Teknisk specifikation

Höjd:  1820 mm

Bredd:  390 mm

Djup:  390 mm

Material:  Laminerad Paperboard 16 mm

Fler produkter för en ny vardag

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!