Kort /Vykort

Alla blir glada
av att få ett
jul- eller vykort.

I tider av bifogade filer i e-post som fastnar i spamfilter så är faktiskt det postala vykortet en fantastisk och uppskattad bärare av information. Snabbt och enkelt får du fram en hälsning på ett tvingat sätt. Glöm inte att skicka en personlig hälsning till helger såsom jul, påsk eller varför inte informera om sommarledigheten. Ett kort är också ett effektivt sätt för ditt företag att berätta om t ex ett kampanjpris eller en nyhet i ditt sortiment. Dessutom till ett billigt porto!

Jag vill beställa kort!

Korrespondanskort gör din försändelse personlig.

Ett snyggt bifogat korrespondenskort ger en trevlig och personlig prägel på din försändelse. Att trycka korrespondenskort är vår specialitet och vi har väl utarbetade system för en effektiv produktion av korrkort. Vi erbjuder dig billiga korrespondenskort av högsta kvalitet – levererade på utsatt tid! Färg och form gör dina korrkort snygga och effektiva. Vår ateljé kan ta fram original till dig, allt vi behöver är ett av dina visitkort så sätter vi ihop ett förslag till korrkort. Vanlig storlek korrespondenskort: A6.
Jag vill beställa kort/vykort nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!