Tryck

Trycksaker

Vi kan hjälpa dig med allt från enklaste visitkort till att både formge, trycka och distribuera broschyrer, kataloger, tidskrifter, butiks- och mässmaterial.

Läs mer >>>

<?php the_title(); ?>

Tidskrifter

80% av alla tidskrifter i landet produceras i Stockholm med omnejd. Så varför trycka dem någon annanstans? Åtta.45 är ett ledande tidskriftstryckeri i Sverige.

Läs mer >>>

Display

Display

Med bra displaymaterial syns du ordentligt, ditt budskap står ut i mängden och du ökar försäljningen. Vi kan hjälpa dig med allt inom display.

Läs mer >>>

Vepor Stockholm

Vepor Stockholm

Åtta.45 är ett tryckeri som tillverkar vepor i Stockholm. Vepor är ett utmärkt sätt att göra reklam på och du har säkert själv sett vepor i Stockholm som fångat din uppmärksamhet.

Meningen med en vepa är att dra till sig betraktarens blick och ur den synvinkeln spelar det ingen roll om vepan sitter inomhus eller utomhus. Däremot skiljer sig materialet åt. En vepa för utomhusbruk bör tillverkas i ett material som tål väta och fukt bättre, medan en vepa för inomhusbruk inte behöver vara lika slitstark.

Åtta.45 trycker dina vepor i Stockholm

Åtta.45 skräddarsyr vepor med hög färgkvalitet utifrån dina önskemål. Materialet anpassas till vart veporna ska sitta och vi tillverkar i exempelvis tyg, mesh eller vinyl. När du beställer vepor hos Åtta.45 får du alltid tips och goda råd kring vad som är viktigt att tänka på när det kommer till material.

Vi har gedigen erfarenhet av att tillverka vepor i Stockholm och anser att ett kundorienterat tryckeri, förutom att vara duktiga på tryck, ska vara bra på att hjälpa sin kund fram till en tillfredsställande lösning.

Välkommen till Åtta.45 – Bäst på vepor i Stockholm!

Är du osäker? Låt oss berätta mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Vi säljer inga företagsuppgifter vidare till annan part